ergenekonlasak da mı saklasak ergenekonlamasak da mı saklasak

uykusuz'un 'bi bok anlamadık' kapaklı sayısından bu yana ne kadar zaman geçti bilemiyorum, ama ben hala aynı durumdayım. sabah haberlerde izledim ki 'ergenekonda 11. dalga'ymış. acaba salak mıyım ya ben? içimde potansiyel bi' salaklığın olduğundan eminim, ama bu kadar açık seçik aptal durumunda bakmak etrafına.. yoo dostum yoo, bu kadarı fazla bana.

ülkecek ergenekon'dan gözaltına alınmayanlar olarak yakında azınlıkta kalacağımızın sinyallerini aldığımdan mütevellit, bilinçaltım eksiklenmiyim diye süper bi' rüya hazırlamış bana, sağolsun.. hem-men anlatıyım: uykumdan bi' korsan uyandırıyor beni demirli eliyle dürterek, 'hşşş, sıs sakın konuşma, bunu iyi sakla' diyor. 'sen kimsin? bu ne?' diye soruyorum, 'ben ergenekon' diyor, avcumu açıp bakıyorum, elma çöpü lan. yenmiş, pis. elim yapış yapış oluyor. 'öf, sikiyim.. sen şimdi neden..' derken ben, gözden uzaklaşıyor ergenekon. o elma çöpünde ergenekon'un dna sı varmış işte meğersem, sonradan çakozluyorum. 'neden çöpe atmadın lan? ne pis adammışsın be..' diye söylenmek gelmiyor aklıma, çok mantıklı geliyor o anda. -itiraz etceksen okuma bak, alla alla yaa-

uyandım sonra, annem hızlıca kapıyı açıp 'kalkmadın mı daha?!' dedi, ben yorganı başıma çektim tabii hemen 'eyvah geldiler!' diye.. sonra annem gitti, evde yalnız kalktım, ağır ağır çıktım yataktan, 'şimdi yerde elma çöpü olsa ne acaip olurdu lan, film gibin.' diye söylendim kendi kendime. kaavaltımı yaparken tv'de ergenekon 11. dalga diye haber vardı işte. yani ben emin olamıyorum, bence benim başımın altından çıkmış olabilir. yani kendi aramızdaki geyikleri, ya da henüz hiç bi' yerde yokken sevgilimin, benim ya da çok yakın arkadaşlarımın takıntı haline getirdiğimiz kalıpları bi'kaç hafta içinde bazen uykusuz'da bazen dizilerde filan görmek çaktırmasam da yeteri kadar işkillendiyor beni, 'gözleniyo olabiliriz biz bence, o yüzden kimse bakmıyo bile olsa burnumu karıştırmıyım bence ben' diye dolanıyorum etrafta. ergenekon'da da barnağım olabilir belki, bilemiyorum, karar veremiyorum. dün akşam hollanda'da ali baba ve kırk haramiler diye bi' gay pornosu çekmekten bahsetmiştim mesela msn'de, ama henüz çekmedim. ilgisi olabilir mi bilemiyorum, ama yani çekmesem de olur zaten, fark etmez bana. yani neyin ilgisi var o da muallak ki zaten, ama ben bi' şe yaptıysam kazara olmuştur bence o.. valla ben bilerek bi' şe yapmadım, yeminlen. yakalanırsam da, haberiniz olsun: 'ben bi'şi bilmiyoré!' ama yani yapmışsam da napabilirim; buyrun, tostumu yedim, bekliyorum..

4 kez ağzı olan konuşmuş:

Adsız dedi ki...

valla su ızlenme konusunda hakıkaten haklısın. kımı ızlıceklerını ve denetliceklerini saşırdılar. TMSF'nin annemin emekli maaşını ve bankadaki fonları incelemeye alması gibi. bokunu çıkardılar herseyin. hayır kardeşim 30 yıl sana hizmet etmiş 1 öğretmenin hesaplarını neden denetlersin. ne gerek var. okulun döner sermayesini mi hortumlıcak. Gemimiz yokki anasını satıyım. ne alakaysa işte öyle zırvaladım. sinirlendim bak yine

andromeda dedi ki...

öğrenci kredilerimize de el koycaklar bence, incelemek maksadıyla. fikir vermiş gibi olmıyım da :)

b1b2b3b4, anladın :)

bre melun dedi ki...

ergenekon üzerine yazılmış en kapsamsız yazıyı okudunuz. kötü demiyorum bak. kapsamsız. biraz daha hacimli olsaymış, çok daha güzel olabilirmiş. olurmuş demiyorum bak. bir ihtimal hani. ayrıca ergenekonda diye bir yılan türü vardı diye hatırlıyorum, ya da katil balina jaws mıydı? neyse.

andromeda dedi ki...

doğru söylüyosun :)