mercimek büyüdü koca kız oldu günü!



sacları spagetti gibi olmadı bence orager ayrıca, sensin spagetti. allam yareppim ya. sanatıma haraket yeminlen!

7 kez ağzı olan konuşmuş:

Scherzi dedi ki...

hayır mercimeği tanımasak...

andromeda dedi ki...

taç petle ressamlık kariyerimi tam bu noktada, zirvede bırakıcaktım ben zaten.. üstüme gelmesen de olurdu.. mercimek'e hey 15li 15li tadında şarkı arıyorum, ama bizim yaşa uygun bulamadım bi türlü :)

Adsız dedi ki...

ya bence bu doğmak hadisesini bu kadar abartmıyalım. sonuçta insan doğan bir varlık. ayrıca ne var yani biz de doğduk! bu gerçeğe alışmalıyız diye düşünüyorum. doğum gününü bizzat kutladım: "iyi ki doğdun!" dedim, "sen de canım" demedi saygısız. demesin, sonuçta iyi ki doğdun derken, ünlemli bir cümle kurmaya özen gösterdim. ironik olsun diye: "iyi ki doğdun, hemen böyle hava atmalar"daki gibi. sevinçli bi kutlama olmadı yani. ayrıca doğum günü olayını da "14 şubat" gibi düşünmekte fayda var. sonuçta dünya kartellerinin, tröstlerinin ve limited şirketlerinin bir şaşırtmacası, bir katakullisi bu. bence bu yüzden burçak'ın doğum gününü olgunlukla ve soğuk kanlılıkla karşılamalıyız. metin olmalıyız arkadaşlar.

ama her halükârda iyi ki doğmuş biridir.

sözlerimi şiirlerle, şarkılarla süslemek istiyorum:
"orda bir mercimek var uzakta, gitmesek de, görmesek de, yani sonuçta var öyle biri, lalalalalayyy löleleye laklskaksalk asdaakdjakdjakdj(2)"

hz. anıl(r.a.)

Unknown dedi ki...

vışş ne olmuş serhat yau?!

by the way heppi börtdey mercimek :)

artık yaşlı bir insansın. kırışıklık, her nevi yaşlılık sorununa sahipsin :)

gerçi ne farkeder ki :)

mercimek dedi ki...

adımı burada ifşa eden sevgili hz.anıla teşekkürlerimi iletiyorum lan mesajına cevap verdim ya! iyi ki doğdum dedim hem =) mesaj atmayan sevgili kaldırımmühendisi arkadaşıma selam eder, orageyi öperim.

ve ve ve...

andro benim için resim yapsın hep! zengin olunca hepsini en yüksek fiyattan satın alıp ona sultan hayatı yaşatcam amsterdam sultanı ahahah

hepinizi seviyorum ama öyle böyle değil çok!

Unknown dedi ki...

la alacağın olsun ne diyeyim. sabah aradım açmadın. mesaj attım görmedin daha da ben bir şey demem. yok telefonunu değiştirdiysen ve bana haber etmediysen asıl o zaman yandın demektir :)

sana laflar hazırladım mercimek hıh!

Adsız dedi ki...

tabi benim resmi beyenmeme sebebim dogum gunu mesajima cevap alamamam degil, aslinda burcak`in resimden bin kat daha etkileyici olmasi. andromeda`nin yeteneksizligiyle alakasi yok, hem touch pad ile cizmis daha ne yapsin..

bu arada, sana dogum gunu hediyesi olarak kontor aldim, daha dogrusu babama aldirdim, artik bi izmire gittiginde alirsin onu, hediye paketi de var hem.