zayıf = mutsuz / şişman = mutlu

zayıflıyorum.. o tombul, her yeri sıkılası/yiyilesi/mıncırılası(dahauzardabuyazmıyımben) falan yerlerim eriyo yok oluyorum lan bildiğin! dünya üzerinde kapladığım alan küçüldükçe mutluluklarım da azalıyo. mesela koccaman bi magnum yerken nasıl mutlu olunuyodu unuttum ya da 8 dilim pizza yiyip üstüne sarımsaklı ekmeğin keyfini çıkartmak falan hepsi eskide kaldı(evet8dilimpizzaüstünesarımsaklıekmeküstünetatlıfalan). aslında ben böle bi yazı yazmıycaktım ama gecenin bi yarısı cep telefonuma gelen bi mesaj sonrası "evet mercimek bunları yazmalısın, ibretliksin kızım" dedim. kısaca anlat dedi andro sen sadece anlat.. o gece bana gelen mesaj aynen şuydu ; bence zayıfladığın için mutsuzsun, gel dombili ve mutlu bi yaz için el ele verelim?
cık vermeyelim, ağlak ama güzel olalım, kameramanlara değil kameralara da oynayalım diyorum ben. hem mutsz değilim zaten çok değilim en azında uff tamam üstüme gelmeyin! çok özledim börgırda vupır üstüne çikın fırayz yemeyi hem de bol patatesle bi de mayonezli bi de barbekü soslu tamam ço özledim özsütte dana kadar pastayı hiç zorlanmadan yemeyi ammaaaa!! işte bu amadan sonrası çok mühim, 4 yıl önceki pantolonumu giyiorum lan, oldu! mağazaya bi gidiyorum bişey alıyorum denemek için tezgahtar(pardonsatışdanışmanı)kıza/oğlana bi küçük bedeni var mııııı diye sormak dünyanın en gzel şeyi ehehe. neyse yazın çakma kumru, çakma boyoz, yağlı peynirli kahvaltılara merhaba diyeceğim ana kadar da zayıf ve mutsuz olmaya devame edicem, andro gelene kadar.

bi de yaşasın yemek yemek!

7 kez ağzı olan konuşmuş:

andromeda dedi ki...

ya iyi de sadece kahvaltıda çok yiyo sayılırdık biz :)

sigaraya başla bence, bi' şeyin kalmaz.. zayıflarsın filan..

şöle yaparız ya da: kahvaltı dondurma bi' gün. öbür gün börgır, öbür gün starbaks..

rejime başladım an itibariyle..

sarımsaklı mayonez rejim kapsamı dışında, belirtmeden geçemiycim..

mercimek dedi ki...

fatih ürekten geliyoooooorrr!

hadi hadi vee hadi

andromeda dedi ki...

bu ne diyalektik peki?

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

şşşşşşşşşştttttttt noluo bakiim burda :)

Unknown dedi ki...

mercimek zayıfladıkça deliriyo, bu oluyo :)

Unknown dedi ki...

valla bebik her halin şükelanın ötesinde, güzelliğin de vücuda gelmiş halidir. kasma boşuna yani. ki son gördüğüm halinle ülkede halen bir infiale yol açmamış olman beni şaşırttı. bi kişi için bu kadar güzellik fazla :D:P:P:P:P:P:P

mercimek dedi ki...

ahahahah beni sizler yarattınız yirim =)