herkes bir gün 15 dakikalığına meşhur olacak


3 dk sını dün harcadım ben rezil bi' şekilde.. şöyle ki:

şimdi sergi açılışım vardı benim, yani bi' tek benim değil de 21'den 76'ya 17 kadın fotoğrafçının. ortak bi' projeydi ve açıldı, mutluyuz, neşeliyiz, mütemadiyen şarap içiyoruz bi' de. bu 17 kadının arasındaki en genç fotoğrafçı oluşum tüm gün insanlara 'en gencimiz, en küçüğümüz' şeklinde tanıtılmamla devam etti. neyse işte, ege tv'den gelmişler, röportaj yapacaklar. Arzu (arzu filiz güngör, proje sahibi) 'andromeda'yla yapmak ister misiniz? en gencimiz..' onlar da istediler.. işte ben başta her ne kadar 'ya şey yapmasak biz pek ben ee..' dediysem de, kameraman 'ışık rahatsız eder mi? açabilir miyim?' dediğinde 'tabii ki açabilirsiniz' diye artistik bi' giriş yaptım. neyse ilk soruyu sordular, cevapladım. fena diildim sanırsam. sonra kız dedi ki, 'buranın en genclerindenmişsiniz' ve sustu.. ne denir? 'evet, en genciyim..' dedim. kamera kızın kıç tarafında olduğundan suratı görünmeyen kız gözlerini pörtleterek bana baktı konuş der gibi. ben de başladım konuşmaya: 'yani işte en gencim ama, o kadar da genç sayılmam aslında.. yani o kadar gencim tabii de, çok genç böle çocuk filan diilim sonuçta. yani 20-21 yaşlarındayım, 15 diilim en azından. çok güzel, aysun da arkada dans ediyo güldürmeye çalışıyo beni.. neyse ne diyoduk.. öyle yani, gencim evet..' kız: teşekkür ederiz..

yemin ederim abartmıyorum.. 20-21 yaşlarındayım ne lan? dikkat ettiyseniz yaşımı bilmiyorum. off çok dertliyim okuyucu. sarhoş diildim, ama kafam cidden çok güzeldi :)

ayrıca kameralara oynayamamış olabilirim, ama belli ki kameramana oynamışım.. eheh.. ben dertlenince 'çok tatlıydın' filan dediler, yazık :)

20-21 yaşlarındayım ama 15 diilim en azından ne ya? andromedatopolsun.blogspot.com şöhret basamaklarını çıkamadan indim.. ayh.

11 kez ağzı olan konuşmuş:

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

canım alışılıo ilk röportajlarda kalıyorsun öle :) bilirim bende alıştım :P

Nagash dedi ki...

ahsduahsda super lan. harıka zırva dedıklerı olay bu işte.

muhabir : kac yasındasınız ?
andro : bılmem buraya gelmeden once 20ydım. sence kac gösteriyorum?

andromeda dedi ki...

şarap beni çarpıyo. yoksa o kadar gencim yani :)

Dünyayı Kurcalayan Adam dedi ki...

bu şahane röportajından ötürü olmasa bile, bu durumun daha fazla yayılması için sitene yazma cesaretinden ötürü kutluyorum :)

genç yetenek andromeda'ya bir alkış istiyorum.

mercimek dedi ki...

kameralara değil kameramanlara oynuyo o ahahahhha

andromeda dedi ki...

aslında ben ilerde bi' gün çok meşhur olursam ve bu görüntüleri bulurlarsa 'bakın ben o zaman da dalga geçmiştim zaten ahhahah' filan diye konuyu kapatabiliyim diye yazdım bunu. yüzümün kızarmasını nasıl engelliycem onu daha düşünmedim :)


mercimek, yazın ilk iş çarkıfelek'e mi çıkıyoruz kameranın önüne mi atlıyoruz.. napıyosak artık..

mercimek dedi ki...

artık elli sarışın var sen çok uyuyosun ben de arada kaynarım bu saç rengiyle napim!

kameraların önüne atlarız canım, atlarız..

andromeda dedi ki...

sarışın olduğun kadar salaksın da mı diyosun.. böhü..

:)

mercimek dedi ki...

akıllı olduğun kadar sarışınsın diyorum ahahha

mnemosyne.. dedi ki...

e yaşını söylememeye bu yaşta başlayacaksın ki ilerde hatırlayan çıkmasın..fark etmeden doğru yapmışsın,destekliyorum..:))

andromeda dedi ki...

pollyanna seni :)