fahişe

yine bir teoman klasiği.. bu adam niye bu kadar sağlam yazıyo ya? ahanda sözleri aşağıda; bu da lünkü; http://www.youtube.com/watch?v=qdYb00mT6Y0

bir fahişe sabaha karşı çok seksiymişim öyle diyor. gülüyoruz yalanına karşılıklı anlayışlı. dalga kıranlardaki banklarda çıkardı ayakkabılarını, bak dedi, köprü ışıkları siliyorlar yıldızları, kazıyınca yaldızlarını altlarındaki demir paslı. ateşe vermeli onları ama her yerde yangın çıkışları. sordum niye sattın diye yoksulluğunu, dedi elimde sadece oydu niye sattın vücudunu daha mı kötü satmaktan ruhunu herkes dedi merak içinde, ölümden sonra hayat var mı diye, boşuna düşünürler, sanki hayat varmış gibi ölümden önce. sevdim seni ama bir şekilde hüzün var diye belki gözlerinde eğer sever gibi sarılırsan da bu vücut sana bedava aslında derdim çok gençsin daha yirmiyim dedi, ama ruhum tam bin yaşında kayalar kesti ayaklarımı yine de bir şeyler hissetmek güzel hala bu dalgakıranda tek başıma bu vücutla fırlatıldım dünyaya aşk da basitmiş, pişmanlık da, hayat hoyrat bu zamanda şahin kuşa, kuzgun leşe, ben değil bu dünya fahişe. korkum; çığlık atan adam gibi tablodaki, şakağımda ellerim hep kaçarken, tek kişilik bir dünyayı ben artık nasıl severim anladım, dedim, senin kalbin birinde, geceyle gündüz, o hep senle sarıldı, ağladı saatlerce o yine işe gitmeden önce aslında derdim çok gençsin daha yirmiyim dedi, ama ruhum tam bin yaşında kayalar kesti ayaklarımı yine de bir şeyler hissetmek güzel hala bu dalgakıranda tek başıma bu vücutla fırlatıldım dünyaya aşk da basitmiş, pişmanlık da, hayat hoyrat bu zamanda şahin kuşa, kuzgun leşe, ben değil bu dünya fahişe

11 kez ağzı olan konuşmuş:

Adsız dedi ki...

blogunuzu dikkatle takip ediyorum, çok değerli yazılar var, başarılarınızın devamını dilerim.

hasan hüseyin dedi ki...

Bence de Teoman son derece büyük bir sanatkar, kendisinde post-romantizm akımından ve alman ulusalcılığı ile harmanlanmış Max Reger etkisinden izler bulmuyor değilim. bu arada blog çok iyi, tebrikler !

hasan hüseyin

bingöl 17 m dedi ki...

Teoman'ın Aq

sikik metinlerle aklını alıyo hatunlarn, biz hep abazan mı kalcas lan ipneeee

andromeda rulezz dedi ki...

Andromeda süper birisi bence ! yazılarındaki samimiyeti çok gerçekçi buluyorum. ekşi sözlükte de yazıyormşu sanırım, ancak nickini bulamadım. belki kendisi verir..

hasan hüseyin dedi ki...

terbiye sınırlarını aşmayalım, ergen yuvası oldu iyice blogspot bu aralar, ben yorumcular adına her 4 blogger'dan da özür diliyorum, kusura bakmayın ..

hasan hüseyin

aq dedi ki...

hasan hüseyin sen ne karışıyon la, ananızı mı sikti orospu çocukları, puhahaha, blog blogblgo, aq blogun da sizinde

duygusal girll dedi ki...

bence teoman sinema konusundan çakmasa da bu tip duygusal şarkılar yapmayı pek iyi biliyor. gerçi sözlerinden bi bok anlamadım, ama duygusal ve romantik olduğu çok belli, duygulandırıyor.

Adsız dedi ki...

en büyük cimbom !! ali samiyende bir daha lugano görmek istemiyoruz, yaşasın fair play , yaşasın türk futbolu !

www.cimbom.blogspor.com lütfen ekleyin


sami

mercimek dedi ki...

hepiniz salaksınız

Scherzi dedi ki...

Dingo'nun ahırı mı olm burası, kaybolun ortadan görmiyim bi daha bu blogda sizi, kestaneler.

andromeda dedi ki...

geeel geeel! abazanı da enteli de yalancısı da paraşütle atlayanı da burda! ne olursan ol geeelll!

gerçek olmayıp sahte de olmayan yeni bloggerlara hoşgeldiniz diyorum. pardon siz gerçek misiniz?